De realisatie van een zwevend plafond door Bouwbedrijf Gasseling

Wenst u een zwevend plafond te laten realiseren door een echt vakbedrijf in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Dan bent u bij Bouwbedrijf Gasseling aan het juiste adres. Als allround aannemer- en timmerbedrijf kunt u bij ons aankloppen voor allerhande werkzaamheden op het gebied van bouw en renovatie. Daarnaast voeren wij ook het nodige onderhoud uit. Met onze ervaring en vakkennis zijn wij onder andere in staat om een vrijhangend oftewel zwevend plafond te realiseren. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij het maken van een zwevend plafond? Lees dan verder. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen of mailen.

Een vrijhangend plafond

Wilt u een oud en niet zo mooi plafond aan het oog onttrekken? Of wenst u een hoge, kille ruimte wat knusser te maken? Dan is een vrijhangend of verlaagd plafond een ideale oplossing. Een verlaagd plafond kan ook heel goed worden toegepast wanneer u uw woonkamer of keuken wilt verlichten met inbouwspots. Een verlaagd plafond kan op drie verschillende manieren worden gerealiseerd: een gespannen, afgehangen of vrijdragend plafond. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij u in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Neem dan gerust contact met ons op en bespreek uw wensen met onze specialist.

Zwevend plafond

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

De voordelen van een zwevend plafond

Een verlaagd plafond biedt veel voordelen. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

  • Een kleinere ruimte is beter te verwarmen en daarom energiebesparend
  • Het plafond is trillingsvrij en isoleert geluid en warmte
  • Uw kabels en leidingen zijn gemakkelijk te verbergen achter het plafond
  • Een makkelijke en snelle manier om een beschadigd plafond te verbergen
  • De mogelijkheid om uw de ruimte met stijlvolle inbouwspots te verlichten

 

Voor meer informatie over de voordelen van een verlaagd plafond kunt u contact met ons opnemen.

Een maatwerk zwevend plafond en de kosten

Wij van Bouwbedrijf Gasseling vinden de wensen van onze klanten erg belangrijk. Daarom gaan wij voordat wij het verlaagd plafond realiseren met u om tafel. Wij brengen uw wensen in kaart en geven advies op maat. Vervolgens kunnen we aan de slag gaan met het maken van een verlaagd plafond en een prachtig resultaat realiseren. Wilt u meer te weten komen over de kosten van een verlaagd plafond? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en idee├źn opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Neem contact met ons op

Wilt u een zwevend plafond laten maken door de vakmensen van onze timmerbedrijf? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Benader ons dan via telefoonnummer 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag met het realiseren van een mooi verlaagd plafond in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.