Een kozijn renovatie door Bouwbedrijf Gasseling

Zijn uw kozijnen niet meer in goede staat? Wenst u een kozijn renovatie in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem uit laten voeren door een echte vakman? Kies dan voor Bouwbedrijf Gasseling. Ons aannemer- en timmerbedrijf is uw partner op het gebied van bouw- en renovatiewerkzaamheden. Daarnaast kunt u bij ons aankloppen voor het nodige onderhoud. Met onze dienstverlening focussen wij ons vooral op zzp’ers, aannemers en particulieren. Wanneer u ons inschakelt voor uw klus, kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en echt vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat uw project in goede banen wordt geleid. Wij vinden een goede en heldere communicatie met onze klanten erg belangrijk. Schakelt u ons in voor een renovatie van uw kozijn? Dan worden de werkzaamheden binnen de overeengekomen de tijd en budget uitgevoerd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wilt u meer te weten komen over een kozijn renovatie? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Kozijn renovatie

Voor een vakkundige kozijn renovatie bent u bij Bouwbedrijf Gasseling aan het juiste adres. Een renovatie van uw kozijn is noodzakelijk wanneer uw kozijnen niet meer in goede staat zijn en bijvoorbeeld ten prooi zijn gevallen aan houtrot. Laat in dat geval nieuwe hardhouten kozijnen plaatsen. Tevens kunt u bij ons terecht voor speciale aanpassingssets.

Met een aanpassingsset kunnen wij uw kozijnen aanpassen. Heeft u een kozijn dat naar buiten of naar binnen draait? Dan is het met deze set mogelijk om er een draaivalraam van te maken. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te installeren, maar u kunt gewoon de hulp van onze vakmensen inschakelen. Zij installeren de sets op een eenvoudige manier met losse latten en een nieuw raam. Na de kozijn renovatie kunnen uw ramen en kozijnen er weer jarenlang tegenaan!

Kozijn renovatie

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Voordelen van houten kozijnen

Hardhout heeft van nature bijzondere eigenschappen die het ideaal maakt om te gebruiken voor kozijnen. Wij hebben de voordelen van houten raamkozijnen voor u op een rij gezet:

  • Zeer duurzaam
  • Sterk
  • Compact
  • Een authentieke uitstraling
  • Eenvoudig over te schilderen in de gewenste kleur

 

Als u meer te weten wilt komen over de verschillende eigenschappen en voordelen van hardhout, kunt gerust contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie.

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van houten kozijnen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Maak kennis met Bouwbedrijf Gasseling

Bouwbedrijf Gasseling is een aannemer- en timmerbedrijf met veel ervaring expertise. Tevens zijn wij zeer veelzijdig en voeren wij de meest uiteenlopende klussen voor u uit.

Het geeft veel flexibiliteit en gemak dat u alles bij ons onder een dak kunt vinden. Of het nu gaat om een kozijn renovatie of het realiseren van een aanbouw en onderhoud; wij staan graag voor u klaar.

Een transparante manier van werken

Wij van Bouwbedrijf Gasseling hechten veel waarde aan een duidelijke en transparante manier te werken. Dit ziet u terug in onze werkwijze en communicatie. Wij vinden het belangrijk dat wij voordat wij bij u aan de slag gaan duidelijke afspraken maken over de tijd en het budget. Wanneer wij aan de slag gaan met de kozijn renovatie, zullen wij ons gedurende het hele traject aan onze afspraken houden. U hoeft dus nooit extra te betalen voor meerwerk. Zo voorkomen wij dat u als klant voor onaangename verrassingen komt te staan.

Verschillende modellen houten ramen en de plaatsing

Wanneer u voor renovatie van uw kozijnen kiest, heeft u de keuze uit verschillende modellen. Vooraf zullen wij uitgebreid met u bespreken welk type kozijn het best bij uw situatie past. U heeft onder andere de keuze uit:

  • Naar binnen of naar buiten draaiende ramen
  • Valramen
  • Draaivalramen
  • Klepramen

 

Heeft u de gewenste ramen en kozijnen gekozen? Dan kunnen ze netjes worden ingemeten, zodat ze perfect passen. De kozijnen en ramen worden dan zo snel mogelijk besteld en geleverd. De vakmensen beginnen dan met plaatsen van nieuwe ramen. Dit gebeurt op een snelle en vakkundige manier, zonder dat u er veel overlast van ervaart.

Neem contact met ons op

Wilt u ook een renovatie van uw kozijn laten uitvoeren in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze?

Bel ons dan via 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij informeren u dan graag verder over een kozijn renovatie.