Betimmeringen, architraven, halffabrikaten, schaafwerk, freeswerk, balkhout spuiten, plaatmaterialen met grondlak etc.

Wilt u uw deurkozijn iets extra’s geven met een architraaf? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gasseling. Wij maken, leveren en plaatsen de gewenste architraaf in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. De architraaf voor uw deurkozijn wordt door onze vakmensen op maat gemaakt. Naast het realiseren van een maatwerk architraaf kunt u ook bij ons aankloppen voor ander machinaal werk zoals betimmeringen, halffabrikaten, schaaf- en freeswerk en het spuiten van balkhout en plaatmaterialen met grondlak. Tot slot zijn wij ook het adres voor al uw bouw- en renovatiewerkzaamheden. Wilt u meer te weten komen over een architraaf? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen en een maatwerk architraaf voor uw deurkozijn bestellen.

Een architraaf

Een architraaf is een sierlijst voor uw binnendeur. Deze sierlijst bevestigt u op uw deurkozijn. Een architraaf is te vergelijken met een plint op vloer; het zorgt voor een mooie en strakke afwerking. Ze geven met hun fraaie vormgeving net wat extra’s aan uw deurkozijn. Op deze manier zorgt u ervoor dat ook uw deurkozijnen perfect bij de rest van uw interieur passen. Een andere functie van een architraaf is om eventuele scheuren op te vangen die kunnen ontstaan na het stucen van een wand tegen het kozijn.

Wanneer de architraaf op de scheiding wordt geplaatst, worden eventuele scheuren uit het zicht ontnomen. Wilt u meer te weten komen over de architraaf? Neem dan gerust contact met ons op.

architraaf

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Een maatwerk architraaf

Met architraaf geeft u een stijlelement aan uw deurkozijn. Het is daarom belangrijk dat hij qua vormgeving overeenkomt met de rest van uw interieur. Daarom geven wij u de mogelijkheid om maatwerk te realiseren. Vooraf zullen wij uitgebreid het design met u bespreken. Daarnaast moet de sierlijst de juiste afmetingen hebben. Wanneer wij al deze aspecten op papier hebben staan, kunnen de specialisten in onze timmerfabriek aan de slag. Wanneer hij af is, zal hij zo snel mogelijk worden geleverd.

De montage van de architraaf

Nadat de architraaf geleverd is, moet hij uiteraard worden gemonteerd op uw deurkozijn. Dit gebeurd met schroeven of met een montagekit. Heeft u niet de kennis en vaardigheden in huis om dit doen?

Dan kunt u altijd de hulp van onze vakmensen inschakelen. Wij gaan graag bij u thuis aan de slag om een perfect resultaat te realiseren.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Neem contact met ons op

Wenst u uw deurkozijn te verrijken met een maatwerk architraaf? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag om een maatwerk architraaf te maken bij u in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.