Het na isoleren van uw spouwmuur of dak door Bouwbedrijf Gasseling

Wilt u een echte vakman inschakelen voor het na isoleren van uw spouwmuur of dak in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gasseling. Wij zijn een allround aannemer- en timmerbedrijf waar u terecht kunt voor uiteenlopende bouw- en renovatiewerkzaamheden. Tevens voeren wij het nodige onderhoud voor u uit. Is er op het moment geen dak- of spouwmuurisolatie aanwezig in uw woning? Dan is het na isoleren van uw spouwmuur of dak een ideale oplossing. De vakmensen van ons timmerbedrijf gaan graag voor u aan de slag. Voor meer informatie over onze aanpak en de kosten neemt u contact met ons op.

Het na isoleren van uw dak of spouwmuur

Het na isoleren van een dak of spouwmuur betekent dat u een bestaande muur of bestaand dak extra isoleert. Dit wordt vaak gedaan wanneer er geen isolatie aanwezig is of wanneer de isolatie niet aan de huidige energie eisen voldoet. Op welke manier het na isoleren gebeurd is vooral afhankelijk van de situatie. Wanneer u bijvoorbeeld een hellend dak heeft, wordt het isoleren anders aangepakt dan bij plat dak of een spouwmuur. Wij zullen daarom vooraf uw situatie bekijken en uitvoerig onze aanpak bespreken. Op deze manier kunnen wij voortvarend aan de slag gaan en een resultaat van hoogstaande kwaliteit realiseren bij u in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.

Na isoleren spouwmuur

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

De voordelen van na isoleren

Bent u van plan om uw spouwmuur of dak na te isoleren? Een uitstekende keuze! Het levert namelijk de volgende voordelen op:

  • U bespaart energie en kosten
  • U verhoogt het wooncomfort
  • U verhoogt de waarde van uw woning

 

Zonder isolatie verliest u veel warmte via het dak of de spouwmuur. Met goede isolatie beperkt u het warmteverlies en kunt u tot wel 30% besparen op uw energierekening. Een vermindering in het gebruik van energie is daarnaast beter voor het milieu. Met isolatie wordt de temperatuur in uw woning zowel ‘s winters als ‘s zomers een stuk aangenamer. Tot slot krijgt uw woning met goede isolatie een hogere energiescore op het energieprestatiecertificaat (EPC).

Het na isoleren van uw woning en de kosten

Voordat u ons inschakelt voor het na isoleren van uw dak of spouwmuur, wilt u uiteraard eerst meer te weten komen de kosten. Ons bouwbedrijf heeft een duidelijke en transparante communicatie hoog in het vaandel staan en zal daarom vooraf een duidelijk budget afspreken. Gedurende het project zullen wij ons ook aan het budget houden. Moet er eventueel meerwerk worden uitgevoerd? Dan hoeft u niets extra te betalen. Voor meer informatie over de kosten van het na isoleren neemt u contact met ons op en vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over het na isoleren van een dak of spouwmuur? Of wenst u direct een afspraak met ons te maken?

Bel ons dan via 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag met het na isoleren van uw spouwmuur of dak in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.