De houten ramen van Bouwbedrijf Gasseling

Wilt u de hulp van een vakman inschakelen bij het plaatsen van nieuwe, hardhouten ramen in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Schakel dan Bouwbedrijf Gasseling in. Wij zijn een aannemer- en timmerbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouw- en renovatiewerkzaamheden. Daarnaast helpen wij u graag met het nodige onderhoud. Ons bedrijf focust zich voornamelijk op kleinere partijen zoals zzp’ers, aannemers en particulieren. Kwaliteit en vakmanschap zijn het uitgangspunt bij onze projecten. Op deze manier kunnen wij alles in goede banen leiden. Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe? En wilt u ons inschakelen voor het plaatsen van nieuwe houten ramen? Reken dan op echte kwaliteit. Wij vinden het daarnaast erg belangrijk om duidelijk en transparant naar onze klanten te communiceren. De werkzaamheden worden daarom binnen de tijd en het overeengekomen budget uitgevoerd. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze hardhouten ramen en onze werkwijze? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Hardhouten ramen

Bij het uitvoeren van een renovatie of het realiseren van een aanbouw zijn de ramen heel belangrijk. Zij dienen daarom van uitstekende kwaliteit te zijn. Onze vakmensen zullen hardhouten ramen plaatsen die gemaakt zijn van echt volhout. Hardhouten ramen hebben veel voordelen waar wij u later verder over zullen informeren. Met hardhout bedoelt men het hout van loofbomen, ook wel loofhout genoemd. De naam hardhout komt van de Engelse benaming ‘hardwood’. Dit kan voor enige verwarring zorgen, aangezien de naam hardhout dus niets heeft te maken met de hardheid van het hout. Er zijn zelfs loofbomen die zachter hout hebben dan naaldbomen (zachthout).

In de praktijk zien we dat de naam hardhout vaak wordt gebruikt voor houtsoorten die van nature hard en duurzaam zijn. Onder andere tropisch hardhout en hout dat afkomstig is van loofbomen als de eik, beuk en esdoorn vallen in deze categorie. Het hout van loofbomen is compact en heeft een hoge dichtheid, wat te danken is aan de langzame groei van de bomen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat hardhout zeer geschikt is om toe te passen bij kozijnen en ramen.

Wilt u meer te weten komen over het volhout dat wij gebruiken voor onze houten ramen in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Hardhouten ramen

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Voordelen van houten kozijnen

Hardhout heeft van nature bijzondere eigenschappen die het ideaal maakt om te gebruiken voor ramen. Wij hebben de voordelen van houten ramen daarom voor u op een rij gezet:

  • Zeer duurzaam
  • Sterk
  • Compact
  • Een authentieke uitstraling
  • Eenvoudig over te schilderen in de gewenste kleur

Als u meer te weten wilt komen over de verschillende eigenschappen en voordelen van hardhout, kunt gerust contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie.

Maak kennis met Bouwbedrijf Gasseling

Ons aannemer- en timmerbedrijf heeft door de jaren heen veel ervaring en expertise opgedaan. Wij zijn daarnaast zeer veelzijdig en voeren de meest uiteenlopende klussen uit. U vindt bij ons alles onder een dak, wat voor veel gemak en flexibiliteit zorgt. Van renovatie tot aanbouw en onderhoud; u kunt altijd rekenen op de vakmensen van Bouwbedrijf Gasseling.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Een transparante manier van werken

Wij van Bouwbedrijf Gasseling vinden het belangrijk om op een duidelijke en transparante manier te werken. Dit ziet u terug in onze communicatie en aanpak. Voordat wij bij u thuis aan het werk gaan, spreken wij samen met u een duidelijke tijd af en stellen we een budget vast. Wij zullen ons gedurende het hele traject houden aan deze afspraken en u hoeft dus niet extra te betalen voor meerwerk. Bij ons weet u exact waar u aan toe bent en wij hanteren een eerlijke prijs. Wij zorgen er op deze manier voor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Verschillende modellen houten ramen en de plaatsing

Ons timmerbedrijf levert verschillende soorten houten ramen. Voordat wij de ramen leveren en plaatsen, zullen wij uitgebreid uw wensen en de verschillende modellen bespreken. Wij leveren onder andere de volgende ramen:

  • Naar binnen of naar buiten draaiende ramen
  • Valramen
  • Draaivalramen
  • Klepramen

Wanneer u de gewenste houten ramen heeft gekozen, moeten ze uiteraard ook worden ingemeten. Wij zullen de ramen vervolgens zo snel mogelijk bestellen en leveren. Onze vakmensen gaan dan aan de slag met het plaatsen van de ramen. Dit gebeurt op een snelle en vakkundige manier, zonder dat u er veel overlast van ervaart.

Hardhouten renovatie

Bouwbedrijf Gasseling verzorgt ook een hardhouten renovatie. Hierbij leveren wij speciale aanpassingssets voor uw ramen. Met deze sets kunt u uw kozijnen van buiten of van binnen draaiend naar draaival kozijnen ombouwen. Uiteraard kunt u ook de hulp van onze vakmensen inschakelen om deze sets te plaatsen. De vakman doet dit op een eenvoudige manier met losse latten en een nieuw raam. Na de renovatie kunnen uw ramen en kozijnen er weer jarenlang tegenaan!

Neem contact met ons op

U heeft interesse gekregen in het plaatsen van nieuwe houten ramen? Wilt u een hardhouten renovatie laten uitvoeren? Of wilt u eerst meer te weten komen over onze werkwijze?

Neem dan contact met ons op via 06-53977043. of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij informeren u dan graag verder over onze prachtige hardhouten ramen in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.