De renovatie van uw woning door Bouwbedrijf Gasseling

Wenst u een renovatie van uw woning te laten realiseren door een echt vakbedrijf in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Klop dan aan bij Bouwbedrijf Gasseling. Als allround aannemer- en timmerbedrijf helpen wij particulieren, zzp’ers en aannemers met het realiseren van een renovatie. Wij hebben jarenlange ervaring en veel kennis op het gebied van renovaties en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Wilt u meer te weten komen over de renovatie van uw woning? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Een aanbouw laten realiseren

Een renovatie is het herstellen of gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand. Een renovatie lijkt een ingrijpende verandering, maar met de hulp van de juiste aannemer valt dat gelukkig mee.

Wij van Bouwbedrijf Gasseling gaan graag met u aan de slag om een renovatie te realiseren. Door een renovatie uit te laten voeren, kunt u ervoor zorgen dat uw woning weer voldoet aan de moderne eisen en vragen wat betreft het gebruik van het gebouw. Wij maken tijdens de renovatie gebruik van de juiste bouwmaterialen die een lange levensduur hebben.

Renovatie woning

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Een aanbouw en de kosten

Kiest u voor een renovatie van uw woning door ons bouwbedrijf? Dan kunt u onder andere het volgende laten uitvoeren:

  • Het plaatsen van (brandwerend) voorzetwanden en voorzien van isolatie
  • Het maken van (brandwerende) plafonds
  • Het aanbrengen van geluidsisolerende vloeren
  • Het realiseren van een dakopbouw
  • Het realiseren van een nieuwe badkamer
  • Het aftimmeren van uw zolder
  • Het plaatsen van dakramen

Voor meer informatie over deze renovatiewerkzaamheden in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem neemt u contact met ons op.

Het opstellen van een renovatieplan

Bij het realiseren van een renovatie van uw woning zijn de wensen van u als klant heel belangrijk voor ons. Om uw wensen goed in kaart te brengen, gaan wij met u om de tafel zitten. Tijdens dit gesprek zullen wij uw wensen en onze kennis en ervaring samenvoegen tot een renovatieplan. Met dit plan gaan wij aan de slag en realiseren wij de renovatie binnen de gewenste tijd en het afgesproken budget. Wilt u meer te weten komen over de kosten van een renovatie? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de renovatie van uw woning? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag met de renovatie van uw woning in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.