De houten kozijnen van Bouwbedrijf Gasseling

Wenst u uw woning te voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Klop dan aan bij Bouwbedrijf Gasseling. Wij zijn een ervaren aannemer en timmerfabriek die u kunt inschakelen voor al uw bouw- en renovatiewerkzaamheden. Tevens verzorgen wij het nodige onderhoud. Wij werken vooral voor kleinere partijen zoals zzp’ers, aannemers en particulieren. Iedere klus wordt met veel vakmanschap verzorgd en in goede banen geleid. Wenst u uw oude kozijnen te vervangen voor nieuwe, houten kozijnen? Dan kunt u erop rekenen dat wij echte kwaliteit leveren. Erg belangrijk voor ons is dat de werkzaamheden binnen de tijd en het overeengekomen budget worden uitgevoerd. Wij werken dus duidelijk en transparant en zorgen ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wilt u meer te weten komen over hardhouten kozijnen en de manier waarop onze vakmensen werken? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Hardhouten kozijnen

Houten kozijnen worden veel door ons timmerbedrijf toegepast. Hardhouten kozijnen hebben namelijk unieke kenmerken die veel voordelen met zich meebrengen. Hier geven wij u later meer informatie over. Met hardhout wordt het hout van loofbomen bedoeld. Dit type hout wordt ook wel loofhout genoemd. De naam hardhout is afkomstig van de Engelse benaming ‘hardwood’. De naam hardhout heeft dus niets te maken met de hardheid van het hout, wat enigszins verwarrend kan zijn. Er zijn namelijk ook loofbomen die zachter hout hebben dan naaldbomen (zachthout).

Over het algemeen wordt de naam hardhout vooral toegewezen aan houtsoorten die van nature hard zijn en duurzaam. Denk aan tropisch hardhout of hout dat afkomstig is van loofbomen als de eik, beuk en esdoorn. Loofbomen groeien normaal gesproken vrij langzaam, waardoor het hout compact is en een hoge dichtheid heeft. Houtsoorten die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor een deur- of raamkozijn zijn merbau, mahonie, meranti en eiken.

De hardhouten kozijnen die Bouwbedrijf Gasseling toepast zijn gemaakt van echt volhout. U kunt dus rekenen op een uitstekende kwaliteit. Voor meer informatie over deze kozijnen neemt u contact met ons op.

Hardhouten kozijnen

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

De voordelen van houten kozijnen

Zoals gezegd bieden houten kozijnen veel voordelen. Om u te informeren over de verschillende eigenschappen van hardhouten kozijnen, hebben wij de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Zeer duurzaam
  • Sterk
  • Compact
  • Een authentieke uitstraling
  • Eenvoudig over te schilderen in de gewenste kleur

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van houten kozijnen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met Bouwbedrijf Gasseling

Nu u meer te weten bent gekomen over hardhouten kozijnen, wilt u uiteraard ook meer te weten komen over ons bedrijf. Aannemer- en timmerbedrijf Gasseling is een bedrijf met veel ervaring en expertise.

Daarnaast zijn wij zeer veelzijdig. U vindt bij ons de meest uiteenlopende disciplines onder één dak. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en gemak. Van renovatie tot aanbouw en onderhoud, wij van Bouwbedrijf Gasseling staan graag voor u klaar.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Transparante manier van werken

Bouwbedrijf Gasseling heeft transparantie en duidelijkheid hoog in het vaandel staan. Dit komt tot uiting in onze transparante en duidelijke manier van werken. Voordat wij bij u aan de slag gaan, spreken wij met u een duidelijke tijd af en stellen we een budget vast. U zult dus nooit extra hoeven te betalen voor meerwerk. U weet dus exact waar u aan toe bent en betaalt een eerlijke prijs voor onze dienstverlening. Op deze manier voorkomen wij dat u als klant voor onaangename verrassingen komt te staan.

Plaatsen van hardhouten kozijnen

Wenst u ons timmerbedrijf in te schakelen voor het leveren en plaatsen van hardhouten kozijnen? Dan kunt u het volgende verwachten. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij eerst de verschillende mogelijkheden op het gebied van houten kozijnen met u bespreken. Uiteraard moeten de kozijnen ook worden ingemeten zodat ze perfect passen. Vervolgens zullen wij de gewenste kozijnen zo snel mogelijk bestellen en leveren. Na de levering gaan onze vakmensen aan de slag met het plaatsen van de kozijnen. Dit doen zij op een snelle en vakkundige manier, zonder dat u er veel overlast van ervaart.

Hardhouten renovatie

Bij ons timmerbedrijf kunt u ook terecht voor een hardhouten renovatie. Dit zijn speciale aanpassingssets voor kozijnen. Met deze sets kunt u uw kozijnen van buiten of van binnen draaiend naar draaival kozijnen ombouwen. Onze specialisten kunnen deze sets ook zelf voor u installeren. Dit doen we op een eenvoudige manier met losse latten en een nieuw raam. Met deze renovatie kunnen uw ramen en kozijnen er weer jarenlang tegenaan!

Neem contact met ons op

Wij hopen dat wij u voldoende hebben geïnformeerd over hardhouten kozijnen en de plaatsing van de kozijnen. Heeft u nog vragen? Of wilt u direct onze vakmensen inschakelen voor een snelle installatie of renovatie? Benader ons dan via 06-53977043. Mailen kan ook naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij informeren u dan graag verder over onze prachtige hardhouten kozijnen in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.