Hardhouten voordeuren van Bouwbedrijf Gasseling

Wenst u een prachtige houten voordeur te kopen? Klop dan aan bij Bouwbedrijf Gasseling. Wij realiseren een hardhouten voordeur op maat voor u in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Bouwbedrijf Gasseling is een allround aannemer- en timmerbedrijf dat u kunt inschakelen voor alle soorten werkzaamheden op het gebied bouw en renovatie. zzp’ers, aannemers en particulieren kunnen ook bij ons terecht om hardhouten voordeuren op maat te laten maken. Wij werken zeer vakkundig en leveren voordeuren van een uitstekende kwaliteit. Wanneer u ons inschakelt kunt u rekenen op een heldere en transparante communicatie. Wij vinden het bijvoorbeeld erg belangrijk dat dat werkzaamheden binnen de bepaalde tijd worden afgerond en dat het budget niet worden overschreden. U komt op deze manier nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wilt u meer te weten komen over onze manier van werken? Of wenst u direct een afspraak met ons te maken? Neem dan contact met ons op

Hardhouten voordeuren

Hardhouten voordeuren

Heeft u een nieuwe voordeur nodig? Koop dan een hardhouten voordeur via Bouwbedrijf Gasseling. Bestel uw hardhouten voordeuren bij ons en ze worden voor u volledig op maat gemaakt. De deuren zijn standaard 56mm dik en zijn gemaakt van de beste soorten hardhout. Hardhout is afkomstig van loofbomen; Een andere naam voor dit type hout is daarom loofhout. De naam hardhout heeft niets te maken met de hardheid van het hout, maar is afgeleid van het Engelse woord ‘hardwood’. Er bestaan namelijk ook loofbomen die zeer zacht hout hebben, zachter dan het hout van naaldbomen (zachthout). In de praktijk wordt de naam hardhout vooral toegewezen aan houtsoorten die van nature hard en duurzaam zijn. Onder andere tropisch hardhout en hout dat afkomstig is van loofbomen als de eik, beuk en esdoorn vallen in deze categorie. Ons timmerbedrijf maakt gebruik van hardhout dat zeer compact is en een hoge dichtheid heeft. Het is hierdoor ideaal te gebruiken voor een voordeur. Uw voordeur moet immers tegen een stootje kunnen!

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Voordelen van hardhouten voordeuren

Hardhout staat bekend om zijn bijzondere eigenschappen. Het kan daarom uitstekend gebruikt worden als materiaal voor een voordeur. Wij zetten een aantal voordelen van een hardhouten voordeur voor u op een rij:

  • Zeer duurzaam
  • Sterk
  • Compact
  • Een authentieke uitstraling
  • Eenvoudig over te schilderen in de gewenste kleur

 

Wilt u meer te weten komen over de eigenschappen en voordelen van hardhout? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Houten voordeur op maat kopen

Wist u dat u bij Bouwbedrijf Gasseling uw voordeur volledig op maat kunt laten maken in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Zelfs het uiterlijk en design bepaalt u helemaal zelf. Heeft u bijvoorbeeld een oude houten deur die u prachtig vindt als voordeur? Maak dan een foto van deze deur en stuur hem naar ons op.

Wij kunnen deze oude deur dan volledig namaken. Uiteraard wordt de deur dan uitgevoerd met de hedendaagse comfort mogelijkheden. Denk aan kogellagerschanieren met dievenklauwen, een driepuntssluiting, een tochtvaldorpel en een kaderprofiel. Wenst u ook een hardhouten voordeur op maat te laten maken? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Houten voordeur op maat kopen

Wist u dat u bij Bouwbedrijf Gasseling uw voordeur volledig op maat kunt laten maken? Zelfs het uiterlijk en design bepaalt u helemaal zelf. Heeft u bijvoorbeeld een oude houten deur die u prachtig vindt als voordeur? Maak dan een foto van deze deur en stuur hem naar ons op. Wij kunnen deze oude deur dan volledig namaken. Uiteraard wordt de deur dan uitgevoerd met de hedendaagse comfort mogelijkheden. Denk aan kogellager schanieren met dievenklauwen, een driepuntssluiting, een tochtvaldorpel en een kaderprofiel. Wenst u ook een hardhouten voordeur op maat te laten maken? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Houten voordeur kopen en laten plaatsen

U kunt bij ons de gewenste houten voordeur niet alleen kopen, maak ook direct vakkundig laten plaatsen door een van onze specialisten. De voordeur is uiteraard precies op maat gemaakt, de deur zal dan ook perfect in de deuropening passen.

De vakman zal de deur op locatie netjes afhangen. Wilt u meer te weten komen over het plaatsen van een voordeur? Neem dan contact met ons op en ontvang meer informatie.

Maak kennis met Bouwbedrijf Gasseling

Kiest u voor Bouwbedrijf Gasseling bij het realiseren van nieuwe hardhouten voordeuren? Dan kunt u rekenen op jarenlange ervaring en veel expertise.

Als veelzijdig timmer- en renovatiebedrijf voeren wij de meest uiteenlopende klussen voor uit. U kunt onder andere bij ons aankloppen voor aanbouw, renovatie, het maken van een vrijhangend plafond of isoleren van een spouwmuur. Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen!

Bestel uw houten deur op maat

Wilt u ook een houten voordeur kopen via Bouwbedrijf Gasseling? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden?

Benader ons dan via telefoonnummer 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij komen dan graag bij u langs om in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem prachtige hardhouten voordeuren te realiseren.