Hardhouten deuren van Bouwbedrijf Gasseling

Bent u op zoek naar een vakman die een houten deur op maat kan realiseren in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Maak dan kennis met Bouwbedrijf Gasseling. Wij zijn uw allround partner op het gebied van bouw- en renovatiewerkzaamheden. Tevens kunt u ons inschakelen voor het nodige onderhoud. Wij leveren en plaatsen hardhouten deuren aan zzp’ers, aannemers en particulieren die op zoek zijn naar echte kwaliteit en vakmanschap. Onze vakmensen zijn in staat om uw project in goede banen te leiden. Schakelt u ons hulp in? Dan zal de communicatie heel duidelijk en transparant zijn. Alles zal vooraf met u worden afgesproken. Vervolgens zullen wij de werkzaamheden binnen de tijd en het overeengekomen budget uitvoeren. Op deze manier voorkomen wij dat onze klanten voor onaangename verrassingen komen te staan. Wilt u meer te weten komen over onze manier van werken? Of wenst u direct een afspraak met ons te maken? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Hardhouten deuren

Wenst u uw woning te voorzien van nieuwe deuren? Kies dan voor hardhouten deuren via Bouwbedrijf Gasseling. Wanneer u een deur bij ons bestelt, wordt deze door onze volledig op maat gemaakt. De deuren zijn standaard 56mm dik en worden gemaakt van de beste soorten hardhout. Hardhout is het hout van loofbomen; Het wordt daarom ook wel loofhout genoemd. De naam hardhout heeft niets te maken met de hardheid van het hout, maar is afgeleid van het Engelse woord ‘hardwood’. Er zijn namelijk ook soorten loofbomen waarvan het hout zachter is dan het hout van naaldbomen (zachthout).

Echter, wanneer wij het woord hardhout noemen, bedoelen wij houtsoorten die van nature hard en duurzaam zijn. Denk aan tropisch hardhout en hout dat afkomstig is van loofbomen als de eik, beuk en esdoorn. Het hardhout wat wij gebruiken is compact en heeft een hoge dichtheid. Het materiaal is daarom ideaal om te gebruiken als deur of raam. Voor meer informatie over de houtsoorten die wij gebruiken voor onze deuren, neemt u contact met ons op.

hardhouten deur

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

De voordelen van hardhouten deuren

Het hardhout dat wij gebruiken heeft bijzondere eigenschappen, waardoor het heel goed gebruikt kan worden voor een deur op maat. Wij zetten de voordelen van hardhout voor u op een rij:

  • Zeer duurzaam
  • Sterk
  • Compact
  • Een authentieke uitstraling
  • Eenvoudig over te schilderen in de gewenste kleur

 

Wilt u meer te weten komen over de eigenschappen en voordelen van hardhout? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met Bouwbedrijf Gasseling

Bouwbedrijf Gasseling is een aannemer- en timmerbedrijf met jarenlange ervaring en veel expertise in het vak. Wij zijn een zeer veelzijdig bedrijf en voeren dan ook de meest uiteenlopende klussen uit. Denk aan een aanbouw, renovatie, het maken van een vrijhangend plafond of isoleren van een spouwmuur. U kunt vrijwel altijd bij ons terecht en dat geeft u veel flexibiliteit en gemak!

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Heeft u plannen voor nieuwe hardhouten deuren? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Transparante manier van werken

De vakmannen van Bouwbedrijf Gasseling vinden het belangrijk om op een transparante en duidelijke manier te werken. Voordat wij bij u aan de slag gaan, zullen wij daarom grondig en duidelijk alles met u afspreken en op papier zetten. We spreken onder andere de tijd af en stellen het budget vast. Hier zullen wij ons gedurende het hele project aan houden. Wij hanteren een eerlijke prijs en u zult nooit extra hoeven te betalen voor meerwerk. Bij ons komt u dus nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Hardhouten voordeuren

Naast de gewone hardhouten deuren, leveren en plaatsen wij ook echt hardhouten voordeuren. Deze voordeuren worden ook volledig naar wens op maat gemaakt. Heeft u bijvoorbeeld een prachtige oude houten deur gezien die u graag wilt gebruiken als voordeur? Dan kunt u een afbeelding van deze deur naar ons opsturen. Wij maken hem vervolgens helemaal voor u na. Uiteraard wordt de deur dan voorzien van het hedendaagse comfort, bijvoorbeeld met kogellagerschanieren met dievenklauwen en een driepuntssluiting. Wenst u ook een hardhouten voordeur op maat te laten maken? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Plaatsen van een houten deur op maat

Wanneer u uw woning wenst te voorzien van nieuwe houten deuren, kunnen wij de deuren niet alleen voor u maken en leveren, maar zorgen wij ook voor de plaatsing. Vooraf zijn de deuren natuurlijk op maat gemaakt, zodat ze direct passen. Onze vakmensen zullen op locatie de deuren netjes afhangen. Voor meer informatie over het plaatsen van de deuren of het maken van een afspraak neemt u contact met ons op. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om aan de slag te gaan.

Houten deur op maat bestellen

Wenst u via Bouwbedrijf Gasseling een houten deur op maat te bestellen? En wilt u deze deur direct laten plaatsen?

Neem dan contact met ons op via 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij komen dan graag bij u langs in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem om prachtige hardhouten deuren te realiseren.