Latex spuiten door Bouwbedrijf Gasseling

Wilt u uw muren en wanden laten latex spuiten door een echte vakman in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Kies dan voor de diensten van Bouwbedrijf Gasseling. Met ons aannemer- en timmerbedrijf helpen wij particulieren en bedrijven met allerhande werkzaamheden op het gebied van bouw- en renovatiewerkzaamheden. Tevens kunt u bij ons aankloppen voor het uitvoeren van het nodige onderhoud. Wilt u de wanden in uw woning voorzien van een strakke verflaag? Schakel dan onze vakman in voor latex spuiten. Naast latex spuiten kunnen wij ook verschillende soorten muurverven toepassen. Voor meer informatie over deze manier van verfspuiten leest u verder of neemt u contact met ons op. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om aan de slag te gaan.

Latex spuiten

Wanneer u zelf aan de slag gaat met het verven van uw muren of plafond, gebruikt u hier normaal gesproken een roller of kwast voor. Na afloop ziet u vaak duidelijk de banen die u heeft gerold. Wenst u een mooier en strakker resultaat? Dan is latex spuiten de oplossing! Met een spuit wordt de latex op een egale en gelijkmatige manier aangebracht. Het geeft een prachtige eindresultaat zonder strepen en banen. Latex spuiten wordt vooral toegepast bij grote oppervlaktes. Latex muurverf kan op de meeste ondergronden worden toegepast zoals stucwerk, plafonds, spachtelputz, gipsplaten en muren van beton. Kiest u toch liever voor een muurverf op waterbasis? Dan kunt u ook bij ons terecht.

latex spuiten

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

De voordelen van latex spuiten

Latex spuiten biedt veel voordelen. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

  • Geeft een gladder eindresultaat dan verven met een roller
  • Dekt vaak al in een keer
  • Keuze uit een groot aantal kleuren
  • Kan zeer snel worden aangebracht

 

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van latex spuiten in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Latex spuiten en de kosten

Natuurlijk wilt u vooraf meer te weten komen over de kosten van verven of latex spuiten. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs en u betaalt geen meerprijs voor extra werk. Voordat wij bij u aan de slag gaan met latex spuiten of muurverven, willen wij uiteraard ook meer te weten komen over uw wensen. Wij bekijken de situatie en bepalen samen met u welke kleur u wilt gebruiken voor het verven. Op deze manier kunnen wij een prachtig eindresultaat bij u thuis verwezenlijken

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en idee├źn opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Neem contact met ons op

Wenst u ook ons bouwbedrijf in te schakelen om latex te spuiten of uw muren te verven? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Benader ons dan via telefoonnummer 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem om een prachtig resultaat te realiseren met latex spuiten.