Een hefschuifpui van Bouwbedrijf Gasseling

Wilt u uw woning verrijken met een prachtige hefschuifpui in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Klop dan aan bij Bouwbedrijf Gasseling. Wij leveren en plaatsen de mooiste hefschuifpuien van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunnen particulieren, zzp’ers en aannemers ons inschakelen voor allerhande bouw- en renovatiewerkzaamheden. Tevens zijn wij uw partner op het gebied van onderhoud. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van een nieuwe hefschuifpui? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen en informatie inwinnen over de hefschuifpui die u wenst.

De hefschuifpui

Voor een nieuwe hefschuifpui bent u bij Bouwbedrijf Gasseling aan het juiste adres. Maar wat is een hefschuifpui precies? De pui is een duurzamere en zwaardere versie van de standaard schuifpui. Deze schuifpui wordt vooral toegepast bij grote tot zeer grote afmetingen. U bedient de hefschuifpui met een speciaal handvat. Wanneer u dit handvat naar beneden draait, wordt de vleugel een stukje omhoog geheven. Op deze manier kan de vleugel op een soepele en geruisloze manier worden verplaatst. De schuifpui is zeer makkelijk te bedienen. De schuifvleugel kan bij een hefschuifpui in elke gewenste positie worden vastgezet, wat niet mogelijk is bij een standaard schuifpui. Voor meer informatie over de voordelen van een pui leest u verder of neemt u direct contact met ons op

Hefschuifpui

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

De voordelen van een hefschuifpui

De hefschuifpui biedt veel voordelen ten opzichte van de standaard schuifpui. Wij zetten een aantal van deze voordelen voor u op een rij:

  • Weinig slijtage aan het loopwerk en daarom zeer duurzaam
  • Zeer geschikt voor grote tot zeer grote afmetingen
  • Heeft een uitstekende warmte- en geluidsisolatie
  • Heeft een soepele en geruisloze bediening
  • Inbraakwerend

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van een hefschuifpui? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten van ons timmerbedrijf.

Montage van uw maatwerk hefschuifpui

Kiest u voor een hefschuifpui via Bouwbedrijf Gasseling? Dan kunt u rekenen op echt maatwerk. Vooraf komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en de hefschuifpui in te meten. Indien nodig voorzien wij u van advies op maat. Vervolgens zullen we de gewenste schuifpui zo snel mogelijk leveren. Natuurlijk kunt u hem na de levering ook laten monteren door een van onze vakmensen. Wij zorgen voor een perfect resultaat bij u thuis. Meer weten over de montage van de hefschuifpui? Benader ons dan telefonisch of per mail.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Bestel uw hefschuifpui

Wilt u ook een hefschuifpui bestellen via ons timmerbedrijf? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden?

Benader ons dan via 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij komen dan graag bij u in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem langs om een prachtige hefschuifpui te monteren.