Uw aanspreekpunt voor een deskundig & professioneel timmerbedrijf

Bouwbedrijf Gasseling is uw ervaren professional. Of u nu een timmerbedrijf of een aannemer wenst, wij zijn het allebei. Onze vakmensen zijn experts in onderhoudsklussen, renovaties, het plaatsen van een aan- of opbouw en kozijnen en deuren op maat. Wij zijn particulieren, aannemers en zzp’ers graag van dienst.

Heeft u de wens uw woning te verbouwen? Of kiest u toch voor een aanbouw? Rekent u er gerust op dat wij uw klus binnen de tijd voltooien en middels de met u overeengekomen afspraken omtrent de tarieven. Wij staan niet voor niets bekend om onze transparantie en persoonlijke communicatie. Schakel ons timmerbedrijf direct in. Wanneer u het contactformulier invult nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever direct contact? Bel ons direct via 06 53977043.

Gasseling is verantwoordelijk voor het complete traject

Bouwbedrijf Gasseling is een aannemer- en timmerbedrijf met veel ervaring expertise. Tevens zijn wij zeer veelzijdig en voeren wij de meest uiteenlopende klussen voor u uit, zoals het maken en plaatsen van kozijnen en deuren op maat.

Het geeft veel flexibiliteit en gemak dat u alles bij ons onder een dak kunt vinden. Voor het complete pakket zijn wij graag uw partner!

Daarom Bouwbedrijf Gasseling

  • Flexibiliteit zoals u het wenst
  • Duidelijke en transparante afspraken
  • Vakkundige & betaalbare oplossingen
  • Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf
  • Jarenlange deskundige ervaring
  • Specialisme in kozijnen en deuren op maat gemaakt
Nieuw kozijn met deur en draairaam

Alles op het gebied van aanbouw, renovatie, deuren en kozijnen op maat gemaakt.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.