Een hardhouten binnendeurkozijn van Bouwbedrijf Gasseling

Bent u op zoek naar een nieuwe hardhouten binnendeurkozijn voor uw woning of pand in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem? Dan bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Gasseling. Particulieren, zzp’ers en aannemers kunnen bij ons terecht voor de mooiste houten binnendeurkozijnen. Deze worden compleet op maat voor u gemaakt. Daarnaast kunt u bij ons aankloppen voor allerhande werkzaamheden op het gebied van renovatie, bouw en onderhoud. Wanneer u ons inschakelt kunt u rekenen op echt vakmanschap en een uitstekende kwaliteit. Wilt u meer te weten komen over onze maatwerk hardhouten binnendeurkozijnen? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Een hardhouten binnendeurkozijn

Bouwbedrijf Gasseling realiseert hardhouten binnendeurkozijnen op maat. Deze binnendeurkozijnen zijn gemaakt van echt kwaliteitshout. Het hardhout dat wij gebruiken voor de kozijnen, wordt ook wel loofhout genoemd. Het is namelijk afkomstig van loofbomen. Het hout van deze bomen is sterk en duurzaam. De meeste loofbomen groeien langzaam, waardoor het hout compact is en een hoge dichtheid heeft. Dit maakt het hout ideaal voor binnendeurkozijnen. Wilt u meer te weten komen over het hout dat wij gebruiken voor onze kozijnen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hardhouten binnendeurkozijn

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

De voordelen van hardhout

Hardhout heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Het kan daarom uitstekend gebruikt worden als materiaal voor een kozijn. Wij zetten een aantal van deze voordelen en eigenschappen voor u op een rij:

  • Sterk
  • Compact
  • Zeer duurzaam
  • Een authentieke uitstraling
  • Eenvoudig over te schilderen in de gewenste kleur

 

Voor meer informatie over de voordelen van hardhout neemt u contact op met een van de specialisten van ons timmerbedrijf.

Maatwerk hardhouten binnendeurkozijn laten plaatsen

Wanneer u ons inschakelt voor een nieuw hardhouten binnendeurkozijn, zorgen wij er graag voor dat deze precies in uw woning past. Het kozijn wordt daarom netjes ingemeten en vervolgens in onze timmerfabriek op maat gemaakt. Wanneer het kozijn gemaakt is, wordt deze zo snel mogelijk geleverd. U kunt de plaatsing van het kozijn zelf uitvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen om de plaatsing van het binnendeurkozijn uit handen te geven aan onze vakmensen. Wij zorgen voor een prachtig resultaat. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Bestel uw houten binnendeurkozijn op maat

Wenst u een hardhouten binnendeurkozijn te kopen bij Bouwbedrijf Gasseling? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden?

Bel ons dan via telefoonnummer 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij komen dan graag bij u langs om een prachtige hardhouten binnendeurkozijn in de regio Arnhem, Nijmegen en Doetinchem te verwezenlijken.