Professionele timmerman in Zevenaar voor uw klus

Zoekt u snel een professionele timmerman in Zevenaar? Bouwbedrijf Gasseling is uw ervaren specialist. Wij zijn zowel een timmerbedrijf als aannemer, wat maakt dat wij inzetbaar zijn voor uw renovatie, aanbouw of onderhoudsklussen. Onze diensten worden geleverd aan particulieren, zzp’ers en aannemers. Wilt u meer oppervlakte voor uw woning creëren? Of uw woning verbouwen? Uw klus wordt altijd binnen de tijd voltooid en volgens de met u afgesproken tarieven. Wij staan bekend om onze snelle werkwijze en transparante communicatie. Wenst u direct een timmerman in te schakelen in Zevenaar? Neem dan contact met ons op.

Zet onze timmerman in voor uw aanbouw

Wilt u onze timmerman in Zevenaar inschakelen om uw aanbouw geheel te verzorgen? Wij brengen u graag op de hoogte van de vele mogelijkheden. Wilt u een opbouw op uw erker, garage of dakkapel laten plaatsen of wenst u juist een aanbouw? Wij staan voor u klaar. Al diverse projecten hebben wij met succes mogen afronden. Ook uw dromen kunnen wij realiseren, dus vertel ons gerust wat uw wensen zijn. Bel met onze timmerman vanuit Zevenaar en vraag om een vrijblijvende offerte.

Timmerman Zevenaar

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Uw renovatie snel geregeld

Wilt u een renovatie inplannen in Zevenaar? Ook als aannemer zijn wij u graag van dienst. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit en deskundigheid. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal, waardoor uw producten lang mee zullen gaan. Wat zijn uw wensen voor uw renovatie? Wij kunnen veel voor u betekenen. Zo kunnen wij geluidsisolerende vloeren en brandwerende plafonds aanbrengen, uw zolder aftimmeren, dakramen plaatsen, uw dakopbouw verzorgen en een geheel nieuwe badkamer plaatsen. Wilt u weten hoe onze timmerman in Zevenaar uw renovatie uitvoert? Bel ons dan gerust even op.

Uw onderhoud verzorgen

Onze timmerman is in Zevenaar ook inzetbaar voor uw onderhoud. Wij denken bij de uitvoering van uw klus graag mee over verbeteringen. Er wordt slechts gebruik gemaakt van duurzame materiaalsoorten. Dit zorgt ervoor dat uw deurkozijnen, ramen, gevelbekleding of andere toepassingen een langere levensduur genieten. Meer weten over ons onderhoud? Onze adviseur staat u graag te woord.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Schakel onze timmerman in Zevenaar in

Wenst u onze timmerman in Zevenaar in te schakelen voor uw aanbouw, onderhoud of renovatie? Neem dan snel contact met ons op om ons direct in te zetten. Bel ons middels
06-53977043. Mailen kan ook naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Snel komt onze timmerman dan naar Zevenaar voor uw onderhoudsklus, renovatie of het verrichten van uw aanbouw.