Onze timmerfabriek in Zevenaar inzetbaar voor elke klus

Zoekt u snel een timmerfabriek in Zevenaar voor uw aanbouw of renovatie? Bouwbedrijf Gasseling is uw specialist. Wij zijn een aannemer en timmerfabriek met jaren ervaring. U kunt ons inzetten voor uw aanbouw en renovatie, maar ook voor uw onderhoudswerk. Bij ons bent u als particulier, aannemer of zzp’er aan het juiste adres. Wilt u een grotere leefruimte voor uw woning? Uw woning laten renoveren? Of deze van onderhoud voorzien? Wij bieden onze diensten op maat aan. Al onze werkzaamheden worden binnen de gestelde tijd en voor de met u afgesproken prijs verricht. Wij hechten veel belang aan duidelijkheid en transparantie. Wilt u meer weten? Of ons direct inschakelen? Bel dan direct om de medewerkers uit onze timmerfabriek snel in Zevenaar in te zetten.

Uw aanbouw volledig verzorgd

Heeft u de wens meer oppervlakte in uw woning te creëren met de hulp van onze experts uit de timmerfabriek in Zevenaar? Dan bekijken wij samen met u wat er mogelijk is. Wenst u een aanbouw of opbouw op uw erker, garage of dakkapel? Wij horen graag uw eventuele ideeën en wensen. Al diverse projecten hebben wij met succes afgerond. Met onze vakkundige service maken wij uw dromen waar. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw opbouw of aanbouw in Zevenaar.

Timmerfabriek Zevenaar

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Wij zijn er ook voor uw renovatie

Wilt u een verbouwing of renovatie laten uitvoeren? Met een goede aannemer bent u zeker van een vlekkeloos geregeld project. Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden. Wij werken alleen met het beste materiaal, wat over een lange levensduur beschikt. Binnen uw project hechten wij een groot belang aan uw wensen. Zo kunnen wij
geluidsisolerende vloeren en brandwerende plafonds aanbrengen, uw zolder aftimmeren, dakramen plaatsen, uw dakopbouw verzorgen en een geheel nieuwe badkamer plaatsen. Wenst u meer info over onze werkwijze bij uw renovatie door onze timmerfabriek in Zevenaar? Onze adviseur staat u graag te woord.

Uw onderhoud door Bouwbedrijf Gasseling

Wij zijn u in Zevenaar graag van dienst bij het onderhouden van uw woning. Gedurende uw project zullen onze experts continu meedenken over verbeteringen. Er worden enkel duurzame materialen ingezet, wat maakt dat uw gevelbekleding, ramen, raam- en deurkozijnen of overige toepassingen straks lang mee gaan. Wenst u meer te weten te komen over ons onderhoud? Neem dan snel contact met ons op.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Zet onze timmerfabriek in Zevenaar in

Wilt u de vakkundige hulp van onze specialisten uit de timmerfabriek in Zevenaar inzetten omdat u een renovatie, onderhoud of aanbouw wenst? Bel ons dan direct en vraag uw vrijblijvende offerte aan middels 06-53977043. Mailen kan ook naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij komen dan spoedig naar Zevenaar, zodat wij uw klus vakkundig kunnen uitvoeren.