Professionele timmerfabriek in Nijmegen voor iedere klus

Bent u op zoek naar een timmerfabriek in Nijmegen voor uw klus? Bouwbedrijf Gasseling is uw professional. Als aannemer en timmerfabriek hebben wij jarenlange ervaring. Zo zijn wij in te schakelen voor zowel uw aanbouw als uw renovatie of onderhoudswerkzaamheden. Of u nu een aannemer, particulier of zzp’er bent, wij zijn u van dienst. Wenst u meer leefruimte voor uw woning? Staat er een renovatie op de planning of wilt u uw woning van onderhoud laten voorzien? Wij bieden kwalitatieve service op maat. Wij verrichten al onze diensten op tijd en volgens de met u overeengekomen kosten. Transparantie en een duidelijke communicatie staan bij ons centraal. Meer informatie? Of ons meteen inzetten? Bel ons of schakel direct onze timmerfabriek in Nijmegen in.

Uw aanbouw vakkundig verzorgd

Wenst u meer oppervlakte in uw huis met behulp van onze timmerfabriek in Nijmegen? Dat begrijpen wij zeker. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Wilt u specifiek een aanbouw of een opbouw op uw dakkapel, erker of garage?

Laat ons weten wat uw wensen zijn. Ook uw eigen ideeën horen wij graag. Wij hebben veel ervaring met diverse projecten en kunnen met onze kennis en kunde uw dromen verwezenlijken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw aanbouw in Nijmegen.

Timmerfabriek Nijmegen

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Zet ons ook in voor uw renovatie

Staat er een renovatie of verbouwing op de planning? Met de juiste aannemer weet u zeker dat uw project vlekkeloos verloopt. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij werken enkel met de beste materialen, welke allen een lange levensduur hebben. Uw wensen binnen uw project staan bij ons centraal. Wij kunnen onder andere geluidsisolerende vloeren en brandwerende plafonds aanbrengen, uw zolder aftimmeren, dakramen plaatsen, uw dakopbouw verzorgen en een nieuwe badkamer creëren. Wilt u meer weten over onze diensten bij uw renovatie door onze timmerfabriek in Nijmegen? Bel dan met onze specialist.

Uw onderhoud in goede handen

Wij zijn u als timmerfabriek in Nijmegen graag van dienst bij het onderhoud van uw woning. Onze professionals denken continu mee aan het verbeteren van uw project.

Hierbij wordt enkel gewerkt met duurzame materialen, zodat uw raam- en deurkozijnen, gevelbekleding of ramen lang mee zullen gaan. Wilt u informatie over onze onderhoudswerkzaamheden? Neem dan direct contact met ons op.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Schakel onze timmerfabriek in Nijmegen in

Wenst u onze timmerfabriek in Nijmegen in te schakelen voor uw aanbouw, renovatie of onderhoud? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan via 06-53977043. Mailen kan ook naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij zijn dan snel in Nijmegen ter plaatse om uw klus geheel naar wens te voltooien.