Uw timmerfabriek in Duiven voor uw aanbouw of renovatie

Bent u voor uw aanbouw of renovatie op zoek naar een timmerfabriek in Duiven? Bouwbedrijf Gasseling is uw specialist. Wij zijn een aannemer en timmerfabriek met veel kennis en kunde. Wij zijn gespecialiseerd in met name renovatie, aanbouw en onderhoudswerkzaamheden. Onze diensten leveren wij aan zowel aannemers als particulieren en zzp’ers. Of u nu een renovatie behoeft, meer oppervlakte wenst of uw woning onderhoud nodig heeft, wij zijn u graag van dienst. Uw werkzaamheden worden altijd binnen de tijd en volgens de met u overeengekomen tarieven verricht. Wij staan bekend om onze heldere communicatie en korte lijnen. Wilt u meer weten? Of de medewerkers uit onze timmerfabriek direct in Duiven inschakelen? Neem dan contact op.

Uw aanbouw snel geregeld

Wenst u onze timmerfabriek in Duiven in te schakelen om meer oppervlakte in uw woning te maken? Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met u. Wilt u een opbouw voor uw erker, garage of dakkapel? Of enkel een aanbouw? Laat ons weten wat uw wensen zijn. Al diverse projecten zijn door onze professionals met succes afgerond. Wij maken van uw dromen werkelijkheid. Wilt u weten hoe wij dat doen? Vraag dan nu in Duiven uw vrijblijvende offerte aan voor uw op- of aanbouw.

Timmerfabriek Duiven

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Ook voor uw renovatie

Dient er een renovatie in Duiven plaats te vinden? Kies dan ons als uw aannemer, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Wij bieden vele mogelijkheden. Met onze kwalitatieve materiaalkeuze heeft u nog lang plezier van uw renovatie. Weet u al wat uw wensen zijn? Bij ons staan deze centraal. Zo kunnen wij voor u in uw woning geluidsisolerende vloeren en brandwerende plafonds aanbrengen, uw zolder aftimmeren, dakramen plaatsen, uw dakopbouw verzorgen en een geheel nieuwe badkamer plaatsen. Wilt u meer weten over onze manier van werken, of welke kosten wij in onze timmerfabriek in Duiven hanteren? Bel dan even met onze adviseur.

Uw onderhoud compleet verzorgd

De experts van onze timmerfabriek helpen u in Duiven graag op weg door het verrichten van onderhoud. Gedurende uw project denken wij mee aan eventuele verbeteringen. Ook maken wij gebruik van duurzaam materiaal. Uw deurkozijnen, ramen en gevelbekleding zullen straks dan ook lang meegaan. Wenst u meer informatie over ons onderhoud? Wij vertellen u hier graag meer over.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Zet onze timmerfabriek in Duiven in

Wilt u ons in Duiven inzetten omdat er een aanbouw of renovatie op de planning staat? Of wenst u vakkundig onderhoud? Bel ons dan direct zodat wij u snel van dienst kunnen zijn middels 06-53977043. Mailen kan ook naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij komen dan snel naar Duiven voor uw verbouwing, renovatie of onderhoudsklus.