Specialist in timmerwerk nodig?

Zoekt u een specialist die verstand heeft van onderhouds- en timmerwerk, dan zit u hiervoor goed bij onze timmerfabriek in Doetinchem. Wij van Bouwbedrijf Gasseling hebben vele jaren ervaring in het vak en kunnen u gedegen advies geven. Voor ons is het belangrijk dat u in Doetinchem tevreden bent met ons vakwerk. Pas dan zijn wij het ook. Op onze pagina ‘projecten’ ziet u voorbeelden van tevreden klanten van onze timmerfabriek. Bent u straks de volgende?

Vele diensten mogelijk

Wilt u ons vragen voor een klein project of een grote klus? Of het nu een verbouwing of renovatie betreft, wij draaien onze hand er niet voor om. U kunt ons voor onder meer het volgende vragen:

 • Unieke steigerhouten (tuin)meubelen
 • Op maat gemaakte kozijnen en deuren
 • Plafonds en vloeren die geluidsisolerend zijn
 • Plaatsen van dakramen en dakopbouw
 • Uw zolder in Doetinchem aftimmeren
 • Aanbouw als serre voor woning of bedrijf

Had u ons graag willen inschakelen voor werkzaamheden die hier niet genoemd worden? Neemt u dan alsnog contact op met onze timmerfabriek, want we kunnen meer dan u wellicht denkt.

Altijd vak- en maatwerk

Doordat wij alles waar mogelijk zelf in de hand houden, kunnen we kwaliteit leveren. Al onze vakmannen hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat uw verbouwing of renovatie aan uw wensen voldoet. Dankzij onze eigen timmerfabriek kunnen we in Doetinchem ook snel leveren. Op die manier kunnen we de overlast van onze werkzaamheden voor u beperken.

Daarom kiest u voor ons

Wij zijn niet de enige timmerfabriek in Doetinchem. Het is dus heel eenvoudig om een ander in te schakelen. Toch hopen we dat u voor ons zult kiezen, want wij gaan als team net een stapje verder voor onze klanten in Doetinchem dan een ander. En daar profiteert u van:

Timmerbedrijf

Timmerbedrijf in Doetinchem

 • Dankzij onze jarenlange ervaring vindt u bij ons vele diensten onder 1 dak.
 • Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.
 • Uw wensen als klant staan voorop en dit nemen we dan ook zeer serieus.
 • Als timmerfabriek bieden we u een complete begeleiding, bijvoorbeeld bij het aanvragen van vergunningen.
 • Ook vindt u bij ons vele specialismen onder 1 dak en heeft u altijd een helder aanspreekpunt.

Bel onze timmerfabriek in Doetinchem

Wilt u graag een erker bij uw woning? Of wilt u graag de zolder (geluids)isolerend maken? Dan kunnen wij u helpen. Onze timmerfabriek gaat graag voor u aan de slag. Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie over uw specifieke situatie in Doetinchem? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons door te bellen naar 06-53977043. Of stuur een e-mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.n. Zijn wij de timmerfabriek in Doetinchem die bij u een fantastisch resultaat neerzet?