Een professioneel timmerbedrijf in Zevenaar

Direct een professioneel timmerbedrijf in Zevenaar gezocht? Bouwbedrijf Gasseling biedt een brede service. Niet alleen als timmerbedrijf kunt u ons inschakelen, maar ook als aannemer. Wij zijn gespecialiseerd in renovaties, het plaatsen van een aanbouw en onderhoudsklussen. Dit doen wij voor zzp’ers en particulieren, maar ook voor andere aannemers. Wilt u uw woning binnenkort verbouwen? Of wenst u enkel een aanbouw? U kunt erop rekenen dat wij uw klus op tijd klaren en voor het met u vooraf afgesproken tarief. Wij zijn namelijk transparant en hechten waarde aan een persoonlijke communicatie. Bel ons timmerbedrijf vanuit Zevenaar en schakel ons in of lees verder om meer te weten te komen over onze diensten.

Uw aanbouw door ons timmerbedrijf

Wenst u ons timmerbedrijf in Zevenaar in te schakelen voor uw aanbouw? Dan hebben wij werkelijk vele toepassingen in huis. Heeft u een opbouw voor uw dakkapel, erker of garage in gedachten? Of gaat u voor een aanbouw? Wij bieden diverse mogelijkheden.

Al vele projecten zijn door ons succesvol voltooid. Mogen wij ook uw aanbouw verzorgen? Graag horen wij wat uw wensen zijn, zodat wij deze tot leven kunnen brengen in een passend ontwerp. Neem contact op met ons timmerbedrijf en vraag wat wij in Zevenaar voor u kunnen doen op het gebied van uw aanbouw.

Timmerbedrijf Zevenaar

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Uw renovatie snel uitgevoerd

Heeft u een renovatie in Zevenaar op het oog? Dan kunnen wij ook uw aannemer zijn. Hierbij garanderen wij u een uitstekende kwaliteit van de renovatie door ons kwalitatieve materiaalgebruik. Wij gebruiken enkel lang meegaande materialen. Heeft u bepaalde wensen of eisen? Wij zorgen ervoor dat deze ingewilligd worden. Ons timmerbedrijf kan geluidsisolerende vloeren en brandwerende plafonds aanbrengen, uw zolder aftimmeren, dakramen plaatsen, uw dakopbouw verzorgen en een splinternieuwe badkamer plaatsen. Meer weten over een renovatie door ons timmerbedrijf in Zevenaar? Bel even met onze adviseur.

Uw onderhoud in goede handen

Moet er onderhoud verricht worden aan uw woning in Zevenaar? Ons timmerbedrijf biedt u kwalitatieve service, waarbij gedurende het onderhoud telkens wordt gekeken naar verbeteringen.

Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen, wat ervoor zorgt dat producten zoals kozijnen of gevelbekleding nog lang mee zullen gaan. Bent u benieuwd hoe wij in Zevenaar te werk gaan? Neem dan contact op met ons timmerbedrijf en laat u informeren.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Zet ons timmerbedrijf in Zevenaar in

Wenst u dat uw klus in Zevenaar snel geklaard wordt? Neem dan direct contact op met ons timmerbedrijf voor uw renovatie, onderhoud of aanbouw. Bel ons vandaag nog via 06-53977043. Mailen kan ook naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Ons timmerbedrijf komt dan snel naar Zevenaar voor de uitvoering van uw klus