Direct een professioneel timmerbedrijf in Nijmegen inzetten

Zoekt u snel een professioneel timmerbedrijf in Nijmegen? Bouwbedrijf Gasseling biedt een breed aanbod diensten. Wij zijn niet alleen maar een timmerbedrijf, maar eveneens een gespecialiseerd aannemer. U kunt ons inzetten voor een renovatie, aanbouw of onderhoudsklus. Wij werken voor particulieren, alsmede zzp’ers en andere aannemers. Heeft u de wens voor een woning verbouwing? Of wilt u meer oppervlakte? Wij klaren uw klus op tijd en spreken een duidelijk tarief met u af. Dit daar wij een transparant bedrijf zijn en heldere communicatie op 1 staat. Neem contact met ons timmerbedrijf op om ons in Nijmegen in te schakelen of lees verder voor meer informatie.

Uw aanbouw in Nijmegen

Wilt u ons timmerbedrijf in Nijmegen inzetten voor het maken van een aanbouw? Het goede nieuws is dat wij u vele toepassingen te bieden hebben. Wilt u een opbouw voor uw garage, erker of dakkapel? Of wilt u enkel een aanbouw? De mogelijkheden zijn uitgebreid. Al vele projecten hebben wij met succes afgerond. Is uw project als volgende aan de beurt? Wij horen graag uw wensen, zodat wij uw dromen kunnen realiseren. Bel met ons timmerbedrijf en vraag wat wij in Nijmegen voor uw op- of aanbouw kunnen doen.

Bestaand dak van 140m2 vervangen voor nieuw dak van een woonhuis te Spijk

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Uw renovatie vakkundig uitgevoerd

Wilt u een vakkundig uitgevoerde renovatie in Nijmegen? Wij kunnen u als aannemer ook ondersteunen. Wij garanderen u een topkwaliteit renovatie. Hoe wij u dit kunnen garanderen? Nou, doordat wij alleen kwalitatieve materialen inzetten. Dit maakt dat uw producten lang meegaan. Heeft u een bepaalde wens? Dan kunnen wij deze met gemak realiseren. Onze expert kan geluidsisolerende vloeren en brandwerende plafonds aanbrengen, uw zolder aftimmeren, dakramen plaatsen, uw dakopbouw verzorgen en een splinternieuwe badkamer plaatsen. Wenst u meer informatie omtrent de renovatie van uw woning in Nijmegen door ons timmerbedrijf? Bel ons dan even op.

Uw onderhoud in de juiste handen

Wenst u ook onderhoud voor uw woning in Nijmegen? Dan is dit bij ons timmerbedrijf in goede handen. Wij kijken tijdens uw onderhoudsklus naar eventuele verbeteringen die wij kunnen toepassen. Hierbij maken wij gebruik van duurzaam materiaal. Dit maakt dat uw kozijnen, gevelbekleding of andere toepassing nog jarenlang meegaan. Wilt u weten hoe ons timmerbedrijf te werk gaat in Nijmegen bij uw onderhoud? Vraag onze adviseur dan om meer informatie.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Zet direct onze timmerman in Nijmegen in

Wilt u uw klus in Nijmegen snel afgerond hebben? Schakel dan vandaag nog ons timmerbedrijf in voor uw aanbouw, renovatie of onderhoud. Neem contact op via 06-53977043. Mailen kan ook naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Spoedig komt ons timmerbedrijf dan naar Nijmegen voor een flink staaltje vakwerk.