Bouwbedrijf Gasseling in Doetinchem

Bent u op zoek naar de hulp van een vakkundig timmerbedrijf in regio Doetinchem? Maak dan kennis met Bouwbedrijf Gasseling. Ons allround aannemer- en timmerbedrijf kunt u inschakelen voor allerhande klussen op het gebied van bouw- en renovatiewerkzaamheden. Tevens staan wij voor u klaar met het nodige onderhoud. Wilt u hardhouten kozijnen, een architraaf, hefschuifpui of houten deur laten maken? Ook dan kunt u bij ons terecht. In onze timmerfabriek maken wij de gewenste deuren, ramen of kozijnen helemaal op maat. Wilt u meer te weten komen over onze werkzaamheden? Lees dan verder. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen en uw wensen aan ons doorgeven.

Een aanbouw in Doetinchem laten realiseren

Heeft u behoefte aan meer ruimte buitenshuis of buiten uw bedrijfspand? Kies dan voor een aanbouw door de vakmensen van ons timmerbedrijf. Bij een aanbouw wordt er een aparte ruimte gecreëerd aan uw woning of pand. Voorbeelden van een aanbouw zijn een garage, erker, dakkapel of bijkeuken. Zo kunt u meer woon- en werkoppervlakte creëren. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor de aanbouw en bespreken deze uitgebreid. Door uw wensen en de vakkennis en ervaring van ons timmerbedrijf te combineren, kunnen we een bouwplan opstellen vanuit waar we uiteindelijk een prachtig resultaat kunnen realiseren.

Bestaand dak van 140m2 vervangen voor nieuw dak van een woonhuis te Spijk

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Een renovatie en onderhoud in Doetinchem

Wilt u een gedeelte van uw pand in Doetinchem laten herstellen of vernieuwen? Klop dan aan bij ons timmerbedrijf voor een grondige renovatie. Met een renovatie kunt u er voor zorgen dat uw woning weer voldoet aan de moderne eisen wat betreft het gebruik van het gebouw. Door de juiste bouwmaterialen te gebruiken met een lange levensduur, zal uw woning weer helemaal opknappen. Heeft uw woning in Doetinchem nog geen renovatie nodig, maar moet er wel het nodige gebeuren? Schakel ons dan in voor het onderhoud. Denk aan het vervangen van hang- en sluitwerk, het vernieuwen van de gevelbekleding, het op maat maken van houten deuren en kozijn en het vervangen van enkel glas door isolatieglas HR++.

Maatwerk producten van ons timmerbedrijf

Zoals gezegd realiseren wij ook maatwerk producten in onze timmerfabriek. Denk aan hardhouten kozijnen, deuren en architraven. Om deze houten producten perfect op maat te maken, luisteren wij goed naar uw wensen. Heeft u een oude houten deur die u heel mooi vindt? Stuur dan een foto van deze deur en wij maken hem helemaal na. Uiteraard wordt hij voorzien van de modernste comfort mogelijkheden. Voor meer informatie over de productie, levering en plaatsing van hardhouten producten neemt u contact met ons op vanuit Doetinchem.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Neem contact met ons op

Wenst u in Doetinchem ons timmerbedrijf in te schakelen voor een aanbouw, renovatie of onderhoud? Of wilt u maatwerk hardhouten producten bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op via 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij informeren u graag over onze werkzaamheden als timmerbedrijf in regio Doetinchem.