Een lokale specialist

Woont u in Doetinchem en is het hoog tijd om uw kozijnen te laten vervangen? Wanneer heeft u sowieso voor het laatst uw timmerwerk gecontroleerd? U kunt eenvoudig een professioneel timmerbedrijf inschakelen voor het onderhouden, controleren en vervangen van uw kozijnen in Doetinchem. Als u op zoek gaat naar een geschikt timmerbedrijf in Doetinchem, komt u al snel uit bij Bouwbedrijf Gasseling, uw specialist in kozijnen. Wij bieden u een prachtig tal van diensten aan, die niet eens allemaal met timmerwerk te maken hebben, maar wij zijn van origine natuurlijk een timmerbedrijf en daar ligt dan ons ook specialisme.

Ernstige problemen voorkomen

Heeft u uw kozijnen onlangs nog gecontroleerd? Deze slijten nu eenmaal met de jaren. Door tocht of door het uitzetten en inkrimpen aan de hand van temperatuurverschillen gedurende het jaar, is dit helaas niet te voorkomen. Het is daarom belangrijk om uw kozijnen goed te blijven controleren en om zo ernstige problemen te voorkomen. Verrot houtwerk ziet er niet alleen erg lelijk en onverzorgd uit, het kan ook nog eens leiden tot erg gevaarlijke situaties. Het kan wellicht lastig zijn voor u om in te schatten in welke staat uw timmerwerk verkeert, maar gelukkig is er een professional in Doetinchem die u daarbij kan helpen.

Een nieuw kozijn op maat

Wij komen graag langs om uw kozijnen te controleren en waar nodig om onderhoud te verzorgen. Wij kunnen bovendien prachtig nieuw timmerwerk leveren als u dat wenst. Wij zijn lokaal gevestigd en kunnen dus gemakkelijk uw timmerwerk in de buurt afhandelen. Wij plaatsen het dan uiteraard bij u thuis zonder dat u daar last van zult hebben. Onze werknemers beschikken over de benodigde certificaten en ons vakwerk levert altijd prachtige resultaten op. Kijk op onze website bijvoorbeeld eens naar wat foto’s van het timmerwerk dat wij al hebben verricht voor onze klanten in Doetinchem.

Meer weten? Kijk dan snel verder!

Wilt u meer weten over Bouwbedrijf Gasseling of wilt u direct contact opnemen met ons? Kijk dan even verder op onze website. U leest hier niet alleen meer over onze diensten en werkwijze, maar u kunt er ook ontdekken wat wij kunnen betekenen voor uw kozijnen in Doetinchem.