Kies voor het beste timmerwerk in de regio!

renovatie 1 nieuwOp zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in Arnhem? Dan bent u bij Bouwbedrijf Gasseling aan het juiste adres. Wij zijn niet zomaar een timmerbedrijf, wij kunnen u helpen met al uw bouwgerelateerde wensen in Arnhem. Zo kunt u ons inschakelen voor complete renovaties, voor het onderhouden van uw woning en voor het aanbouwen van diverse ruimten en constructies. Maar daarnaast kunt u ook simpelweg bij ons terecht voor de beste kozijnen in Arnhem. Bij ons bent u van kwaliteit verzekerd. Wilt u een aantal voorbeelden zien van de kozijnen die wij in het verleden hebben geleverd? Kijk dan eens naar de talloze foto’s op onze website van onze voltooide projecten.

Controleer op houtrot

Wanneer heeft u uw kozijnen voor het laatst gecontroleerd? Het kan natuurlijk zijn dat deze aan het wegrotten zijn door jarenlange tocht en temperatuurwisselingen, of erger. Als u hier te lange tijd niets aan laat doen, kan dit tot ernstige gevolgen leiden. Het is daarom van belang om dit in de gaten te houden en er tijdig bij te zijn voor een grondige controle. U kunt ons gelukkig eenvoudig inschakelen voor het onderhouden van al het houtwerk in uw woning in Arnhem.

Duurzame producten van de beste kwaliteit

U kunt ons natuurlijk ook inschakelen als u zelf heeft vastgesteld dat er toch echt iets mis is met uw houtwerk en dat het dringend vervangen moet worden. Wij hebben al talloze renovaties verricht in Arnhem en wij helpen u graag bij het opkrikken van de levensduur van uw woning. Daarnaast kunnen wij ook spiksplinternieuwe kozijnen leggen bij het aanbouwen van een woonruimte zoals een serre, of bij het plaatsen van een erker. Ons timmerwerk is van hoge kwaliteit en u zult alleen de meest duurzame materialen aantreffen in onze resultaten.

Meer weten over onze diensten?

Kortom, u kunt ons inschakelen voor het verzorgen van uw kozijnen in de volgende gevallen:

Wilt u hier meer over weten? Kijk dan even rustig rond op onze website. U kunt hier meer lezen over al deze diensten en over onze rol als bouwbedrijf. Ook kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor de beste kozijnen in Arnhem.