Een veelzijdig bedrijf voor iedere klus

Woont u in Zevenaar en wilt u graag een erker laten plaatsen? Of bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf dat uw timmerwerk kan onderhouden? Wellicht zoekt u slechts wat bouwkundig advies van een ervaren speler. In al deze gevallen kunt u terecht bij Bouwbedrijf Gasseling. Wij zijn een ervaren en veelzijdig bouwbedrijf uit Zevenaar, dat u graag helpt met al uw bouwkundige wensen. Wij hebben al vele klanten in Zevenaar tevreden gesteld met ons vakwerk op maat en wij zouden graag hetzelfde doen voor u. Ons bouwbedrijf levert onder andere de volgende diensten bij u in de buurt:

Onderhoud voorkomt ernstige problemen

Het is natuurlijk leuk om te denken aan een nieuwe keuken of aan een prachtig nieuw huis. Maar het is net zo belangrijk om uw huidige woning goed te onderhouden. Door af en toe scherp op te letten en de staat van uw huis te controleren, kunt u ernstige problemen achteraf voorkomen. Dit bespaart niet alleen veel moeite, ook veel tijd en geld. Daarom helpen wij u met plezier bij het onderhouden van uw woning. Hiervoor gebruiken wij de meest duurzame materialen beschikbaar in Zevenaar en zo zal ons bouwbedrijf de levensduur van uw woning flink verlengen.

Renovaties zoals u ze bedenkt

Ons bouwbedrijf kan bovendien de levensduur van uw woning verlengen met onze professionele renovaties. Soms is het nodig om uw huis een flinke opknapbeurt te geven en ook in die gevallen staan wij voor u klaar. Wij gaan natuurlijk eerst even met u om de tafel zitten in Zevenaar en bespreken wat u precies wenst en verwacht van het project. Zo maken we duidelijk afspraken op basis van grondig overleg. Op deze manier voorkomen we dat er achteraf vervelende ontdekkingen worden gedaan of voor ontevredenheid gedurende het proces.

Meer leefruimte? Meer woonplezier!

Ook kan ons bouwbedrijf u voorzien in het aanbouwen van een nieuwe ruimte zoals een garage of voor het aanbrengen van een dakkapel of erker. Over het algemeen geldt dat meer leefruimte ook voor eer woonplezier zorgt en dat willen wij u natuurlijk niet onthouden! Neem direct contact op voor een offerte van ons veelzijdige bouwbedrijf in Zevenaar.