Een veelzijdig bedrijf

Welkom bij Bouwbedrijf Gasseling. Wij zijn uw eerste keus voor al uw timmerwerk in Arnhem en omstreken, maar wij zijn nog veel meer dan dat. Zo staan wij tegenwoordig te boek als heus bouwbedrijf. U kunt dus bij ons terecht voor al uw bouwgerelateerde klussen, of dat nu het aanbouwen van een garage is, of het vervangen van uw raamkozijnen. Wij hebben veel ervaring in Arnhem en omstreken en wij zouden u graag van dienst zijn als bouwbedrijf, zoals wij al vele andere Arnhemmers van dienst zijn geweest. Ons bouwbedrijf in Arnhem levert onder andere de volgende diensten:

  • Renovatie
  • Aanbouw
  • Onderhoud

Een renovatie om trots op te zijn

Een renovatie kan een ingrijpende klus zijn en is natuurlijk geen alledaagse gebeurtenis voor u. Gelukkig verrichten onze professionele en ervaren vakmensen wel iedere dag renovaties in Arnhem. Zij weten dus als geen ander wat van belang is en waar naar gekeken moet worden. Toch blijft u de baas en zullen wij voor de renovatie plaatsvindt vrijblijvend bij u langs komen en het hele project eens grondig doorspreken. Ons bouwbedrijf hecht immers veel waarde aan uw tevredenheid en aan uw feedback. Onze renovatie zal de levensduur van uw woning verhogen door het gebruik van de beste materialen.

Klussen op het gebied van aan- en opbouw

Er zijn veel opties op het gebied van aanbouw en opbouw. Een serre, een garage of toch een dakkapel of erker? Dit alles kunnen wij voor u verzorgen in Arnhem. Over het algemeen geldt dat een groter woonoppervlak een groter woongenot biedt. Wij zullen u adviseren bij het plannen van de verbouwing en wij kunnen zelfs alle benodigde vergunningen voor u aanvragen. Onze vakkennis zal zorgen voor een netjes eindresultaat waar u en wij apentrots op kunnen zijn. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte van ons bouwbedrijf.

Wij maken uw woning duurzamer

Tenslotte kunt u ons bouwbedrijf ook inschakelen voor het onderhouden van uw woning. Wij hebben niets anders in gedachten dan het verbeteren van uw woning. Wij werken daarom met de best beschikbare en meest duurzame materialen en zullen in alles proberen om de levensduur van uw woning te verlengen. Een prachtig stukje service van ons professionele bouwbedrijf in Arnhem.