De juiste keus voor iedere klus

Woont u in Zevenaar en zijn uw kozijnen dringend aan vervanging toe? Zoekt u een professionele aannemer die ervaring heeft in het aanbouwen van garages of het plaatsen van dakkapellen? Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij Bouwbedrijf Gasseling, uw geprefereerde aannemer in Zevenaar. Wij staan voor een veelzijdige en ervaren aannemer die al veel ervaring heeft in Zevenaar en de omgeving. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een zeer uiteenlopend aanbod aan diensten en is de kans groot dat wij u kunnen helpen bij al uw bouwgerelateerde wensen. Een paar voorbeelden van onze diensten zijn:

  • Aanbouw
  • Renovatie
  • Onderhoud

Maak gebruik van beschikbare kennis

Wij hebben veel ervaring op het gebied van aanbouw en opbouw. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het plaatsen van een dakkapel of erker, maar ook bij het aanbouwen van een garage of serre. Uiteraard gaan wij in alles uit van uw wensen en zullen wij een professioneel bouwplan opstellen op de basis van uw ideeën en wensen. Dankzij onze vakkennis kunnen wij hier een mooie invulling aan geven. Ook kunnen wij helpen bij het aanvragen van de benodigde certificaten en vergunningen die nodig zijn voor het project in Zevenaar. Als aannemer hebben wij daar uiteraard immers al veel ervaring mee.

De renovatie die u in gedachten heeft

Ook kunt u ons even bellen als u een woonruimte of uw woning wilt laten renoveren. Ook dan zullen we eerst even langskomen voor een kennismakingsgesprek in Zevenaar. We bespreken dan uw wensen en verwachtingen van het project en het proces en wij zullen hierna uw gedachten omzetten in een professioneel bouwplan. Op de basis van grondig overleg maken we vervolgens duidelijke afspraken, zodat iedereen precies weet wat de bedoeling is. Zo voorkomen we vervelende verassingen achteraf en kunnen zowel klant als aannemer tevreden zijn over een keurig eindresultaat.

Voorkom ernstige problemen!

Ook kunnen wij, als aannemer, u helpen bij het onderhouden van uw woning. Dit is natuurlijk wel belangrijk om uw woning goed functioneel te houden. Door regelmatig te controleren op problemen, kunt u ernstigere problemen voorkomen. Zo bespaart u tijd, geld en moeite. Graag helpen wij, als aannemer in Zevenaar, u bij dit onderhoud.