Een aanbouw in Nijmegen door Bouwbedrijf Gasseling

Bent u op zoek naar een vakbedrijf dat een prachtige aanbouw in Nijmegen voor u kan realiseren? Neem dan contact op met de specialisten van Bouwbedrijf Gasseling. Ons allround aannemer- en timmerbedrijf helpt met al uw bouw- en renovatiewerkzaamheden. Daarnaast zorgen wij voor het nodige onderhoud. Wilt u als particulier, aannemer of zzp’er onze hulp inschakelen bij het realiseren van een aanbouw in Nijmegen? Dan kunt u rekenen op echte kwaliteit en vakmanschap. Wij werken op een transparante en duidelijke manier en zorgen ervoor dat het project binnen het gekozen budget en de afgesproken tijd wordt uitgevoerd. Voor meer informatie over de realisatie van een aanbouw leest u verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen en een afspraak maken.

Een aanbouw in Nijmegen laten realiseren

Een aanbouw is een ideale manier om extra ruimte te creëren buiten uw bedrijfspand of buitenshuis in Nijmegen. Een aanbouw is, anders dan een uitbouw, een aparte ruimte aan uw woning of pand. Voorbeelden zijn een garage, erker, dakkapel of bijkeuken. Met een aanbouw kunt u dus meer woon- en werkoppervlakte creëren.

Ons bouwbedrijf heeft al vele jaren ervaring met het realiseren van aanbouwen. Heeft u behoefte aan bouwkundig advies? Dan kunt u altijd op onze hulp rekenen. Met de juiste kennis en vaardigheden kunnen wij uw droom werkelijkheid maken.

Aanbouw Nijmegen

Professioneel en veelzijdig timmerbedrijf

Duidelijke en transparante afspraken

Vakkundige & betaalbare oplossingen

Een maatwerk aanbouw in Nijmegen

Wij van Bouwbedrijf Gasseling zorgen voor een maatwerk aanbouw in Nijmegen. Voordat wij bij u aan de slag gaan, willen wij uw wensen goed in kaart brengen.

Om het voor onze vakmensen wat eenvoudiger te maken, is het verstandig om van tevoren goed na te denken over wat u wilt. Uw wensen en onze vakkennis brengen wij samen tot een goed bouwplan. Met dit bouwplan gaan wij aan de slag en verwezenlijken we een prachtig eindresultaat in Nijmegen.

Een aanbouw en de kosten

Voordat u onze vakmensen inschakelt voor het realiseren van een aanbouw in Nijmegen, wilt u uiteraard eerst meer te weten komen over de kosten die aan een aanbouw verbonden zijn. Bij ons bouwbedrijf weet u zeker dat u een eerlijke prijs betaalt. Vooraf zullen wij uitgebreid uw budget voor de aanbouw bespreken. Gedurende het hele project houden wij ons ook aan dit budget. Wanneer er toch meerwerk moet worden uitgevoerd, hoeft u hier niets extra’s voor te betalen. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer wilt weten over onze projecten en ideeën opdoen voor een renovatie of verbouwing? Heeft u plannen voor nieuwe kozijnen? Bekijk een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Gasseling u kunt bieden.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over de realisatie van een aanbouw in Nijmegen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via 06-53977043 of mail naar info@timmerbedrijf-gasseling.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag om een prachtige aanbouw te realiseren in Nijmegen.